Всеки човек е една отделна, самостоятелна Вселена. Представителите на бойните

...
Всеки човек е една отделна, самостоятелна Вселена. Представителите на бойните
Коментари Харесай

Десислава Джуванова: Единственото нещо, което виждам в трудните моменти от своята кариера, е карате

Всеки човек е една обособена, независима Вселена. Представителите на бойните изкуства постоянно са били почтени носители на философията и логиката на психиката, заложени в пътя на всеки един от тях. На всеки един от нас.

Десислава Джуванова е същинското доказателство за това, че има разнообразни измерения в бойните спортове и едвам когато се изправиш против конкурент от " идващото равнище ", осъзнаваш, че на процедура то съществува, както и че самият ти очевидно има още доста какво да научиш...

" Няма приключена напълно персона. Всеки търпи несъмнено развиване и това е непрестанен развой. В момента, в който си помислиш, че можеш и знаеш всичко, започваш да губиш конкуренцията ", споделя Десислава.

Многократен първенец по шотокан карате, с втори дан черен колан и сребърно отличие от Световно състезание. Въпреки всичко това, тя не не помни своя треньор Радослав Пенов, на който споделя, че постоянно ще бъде признателна.

" Връзката сред треньора и състезателя по време на борба е нещо неповторимо. Аз мога да кажа във всеки един миг по кое време той ми споделя нещо в срещите ми. Чувам единствено и само неговия глас в залата. Умея да изключвам всичко останало. Ако не беше той, аз в никакъв случай нямаше да съм това, което съставлявам в бойните изкуства ", признателна е Джуванова.

" Да, бих взела участие на SENSHI. Но с вярната подготовка и нужното време, което да бъде отделено за тренировки и възобновяване ".

" Наскоро бях изгубила мотивация. Изслушах едно твое предаване - със Стоян Саладинов. Този човек е необикновен мотиватор! Повлия ми ужасно и в действителност станах от мястото си и се върнах в залата. Бих желала някой път да мога да го видя и да поговоря с него. Просто е ужасно, че разполагаме с сходна персона в България ", разяснява още респондентката ни.

" Карате е в душата и сърцето ми. Винаги в сложните моменти това, което виждам, е единствено карате. Това е моят живот! ", довери Деси.

Чуйте първата част от диалога ни с нея, в който тя показа детайлности за личностното си развиване, за спортния си път и даде скъпи насоки на тези, които са решили да тръгнат по нейните стъпки - на татамито, а и в живота изобщо.
 Стоян Саладинов: Росен Димитров е първият ни огромен първенец, постоянно ще има особено място в моето сърце!
Стоян Саладинов пред ТОПСПОРТ: Росен Димитров е първият ни огромен първенец, постоянно ще има особено място в моето сърце!

" Смелост и воля за победа. Това характеризира най-добре Росен в спортния му път "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР