Всеки човек бива привлечен от различен тип партньори на даден

...
Всеки човек бива привлечен от различен тип партньори на даден
Коментари Харесай

5 зодии, които обожават лоши момчета

Всеки човек бива притеглен от друг вид сътрудници на даден стадий в живота си. Поради прочувствени аргументи харесваме разнообразни хора, които от време на време ни нараняват и се оказват неправилни. Такъв е казусът с неприятните момчета, които в никакъв случай не носят нищо положително. Отношенията с тях са бурни, само че нормално възприятията са едностранни и не приключват с благополучен край. Ето кои зодии страдат, тъй като всеки си падат по неприятни момчета.

Водолей – дамите от този зодиакален знак се стремят към опознаване на нови неща, включително и хора. Те се вълнуват от непознатото и забавното, каквото са и неприятните момчета за тях. Обикновено са разкрепостени в интимните си връзки, поради което притеглят подобен вид мъже. Обичат да пробват нови неща, а с подобен мъж това е изцяло допустимо. Да обича директността и твърдостта във връзката, а това също е типично за мъжете вид неприятни момчета. Ето за какво тези дами се усещат привлечени към подобен вид мъже и постоянно връзките биват сполучливи и продължителни.

Близнаци – дамите Близнаци не обичат да им е скучно и това подсъзнателно ги кара да се влюбват тъкмо в неприятни момчета. Не обичат рутината и такива мъже ги изнервят. Предпочитат динамичността, вълнението и пристрастеността. Колкото по-голяма стихия има в връзките, толкоз по-добре се усещат дамите в такава връзка.

Овен – това са самоуверени дами, които обаче обичат да се впускат в най-различни провокации и намират неприятните момчета са тъкмо такива. Те обезпечават вълнуващите прекарвания, от които Овенът има потребност. После обаче тези дами пробват да трансформират колегата, само че в последна сметка схващат, че това не е допустимо.

Стрелец – те мъчно се впускат във връзка, тъй като не желаят да се отдават на скуката в всекидневието. Затова ги притеглят мъже, с които това не е допустимо. Търсят забавна компания, която може да им предложи нови прекарвания, да ги разнообразява. Отношенията им с неприятни момчета учудващо не престават във времето, някак съумяват да се нагодят по отношение на тях. Дори, в случай че се усещат живи, същински и мечтани, те са способни да останат във връзката до нейното привършване. След края напълно не съжаляват за претърпяното.

Скорпион – те знаят какъв брой са постави връзките с неприятно момче и умишлено се стремят към тъкмо такива. Те са буйни, загадъчни, търсят вълнението и адреналина. Намират го тъкмо в тези връзки. Сякаш се притеглят от егоизма на неприятните момчета. В такива връзки нормално има повърхностни усеща и по-скоро интерес. Те не престават, до момента в който един от двамата го изгуби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР