Всеки болен с COVID-19 носи към 1500 лв. на болниците

...
Всеки болен с COVID-19 носи към 1500 лв. на болниците
Коментари Харесай

Пандемията и мерките срещу COVID-19 през погледа на Костадин Костадинов

Всеки болен с COVID-19 носи към 1500 лева на лечебните заведения – цялата история не е в битката за здраве, а за пари. Така разяснява препълнените лечебни заведения у нас водачът на „ Възраждане “ и претендент за президент Костадин Костадинов.

Относно смъртността, Костадинов сподели: „ нашата смъртност изпреварва в пъти тази в Европейски Съюз. Това до момента не беше проблем. Броят на инсултите и инфарктите е 4 пъти по-голям от 2015 година – цялата агитация, суматоха и неуравновесеност води до повишение на възприятието за тревога и стрес в обществото “.

Според него има опити за наложително имунизиране и налагане да дискриминационни ограничения, които той съпостави с нацистките способи по време на Втората международна война.

„ Бизнесът и служащите изнемогват. Създават изкуствено разделяне. Работодателите безусловно са насилвани да вкарват тези зелени документи. Става въпрос за блокада на здравния разсъдък “, съобщи Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ допусна, че документът е станал наложителен у нас под напън от Запада. Той беше безапелационен, че в случай че беше държавен глава в никакъв случай нямаше да вкара такива ограничения. „ Ако зависи от мен, още на 15 ноември тези ограничения отиват в историята “, добави Костадинов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР