Всеки битов клиент, заявил електронна фактура до 31 май 2021

...
Всеки битов клиент, заявил електронна фактура до 31 май 2021
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро подарява по една сметка за ток всяка седмица до края на май

Всеки битов клиент, декларирал електронна фактура до 31 май 2021 година може да завоюва една от 13 безвъзмездни сметки, смарт часовник, телефон, таблет или кафеавтомат

До 31 май 2021 година, всеки битов клиент на „ ЧЕЗ Електро България " АД, който се записва за електронна фактура, взе участие в стартиралата на 1 март акция „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура ".
В акцията могат да вземат участие битови клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД, които не са регистрирани за е-фактура.

Регистрация за безплатната услуга може да се направи онлайн на cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД или в каса на Изипей. Необходимо е да се показват потребителски номер и настоящ имейл адрес.
Наградите са 13 безвъзмездни сметки за електрическа енергия, които „ ЧЕЗ Електро България " АД ще подари на 13 участници, отговарящи на изискванията. Печелившият ще бъде обявяван всеки петък през посочения интервал. При всяко изтегляне ще бъде избиран по един битов клиент, който ще получи като премия цената на последно платената от него фактура за електрическа енергия.

Четирима късметлии, декларирали електронна фактура в интервала на акцията, ще завоюват една от четирите огромни награди - смарт часовник, телефон, таблет, кафеавтомат.
Тегленето на огромните награди ще се реализира на 31 март за смарт часовник, на 30 април за телефон и на 31 май за таблет и кафеавтомат.

Правилата на акцията „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура " са оповестени на корпоративния уебсайт cez.bg.
Заявете своята електронна фактура, осигурете си улеснение и сигурност! Ще спечелите Вие, ще завоюва и природата!
За повече информация по отношение на „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура " и други услуги на „ ЧЕЗ Електро България " АД - осведомителната линия на сдружението е налична на номер 0700 10 010, на имейл:, във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР