Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати

...
Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати
Коментари Харесай

Обраха Дейвид и Виктория Бекъм, докато са били в дома си

Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати двойки в света, Виктория и Дейвид Бекъм разчитат, най-малкото, на сигурна защита. Но даже и да са създали всичко допустимо да подсигурят дома си, в което не се и съмняваме, очевидно безпогрешно ефикасна застраховка против произшествия няма.
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, Бруклин Бекъм и специфичните фотоси, които споделиха за рождения му ден
Личните фотоси, които Дейвид и Виктория Бекъм споделиха

Моменти на деликатност

Неприятното прекарване за фамилията се случва още през предишния месец, само че за него английските медии осведомят чак в този момент.

Оказва се, когато на 28 февруари крадци се промъкват в дома им през прозореца на една от спалните на горния етаж, Дейвид и Виктория са били у дома с десетгодишната си щерка Харпър.

За страдание, явно нарушителите са били задоволително бързи и тихи, с цел да отмъкнат полезности и персонални движимости на стойност хиляди долари, преди някой от фамилията да се усети.

За влизането с щурм и кражбата Дейвид и Виктория схващат чак откакто по-големият им наследник Круз се прибира. Именно той първи вижда счупеното стъкло и разтършуваната стая.

Явно обирджиите са работили професионално, откраднали са изкусно полезностите от спалнята и по-късно са избягали, описват източници пред The Sun.

Добрите вести са, че Виктория, Дейвид и децата им са добре и никой от тях не е потърпевш. Както е и изцяло естествено след сходно прекарване, към момента да са разтърсени от случката.
 Дейвид Бекъм, Instagram профила му и докторката, която сподели фрагменти от Украйна
Жената, която завладя Instagram профила на Дейвид Бекъм

Какво има да ни покаже една докторка от Украйна

Най-хубавото обаче е, че никоя от откраднатите движимости няма особена сантиментална стойност за фамилията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР