Все така красива и слаба, макар и с леко коригирано

...
Все така красива и слаба, макар и с леко коригирано
Коментари Харесай

Спомняте ли си волната пеперуда на попфолка. Вижте я сега

 Все по този начин красива и слаба, въпреки и с леко поправено лице, посрещна своя 44-ти рожден ден позабравената към този момент " волна пеперуда " на попфолка Кати. Тя се отхвърли от сцената на върха на кариерата си преди години, с цел да се отдаде на майчинството и фамилията си.

С козметика от първокласна известна марка реши да се поглези за празника си хубавицата. Годините не й личат, а хубостта си тя е подкрепила с ботокс в челото и хиалурон в устните. Иначе изпълнителката на " Най ми е добре с няколко мъже " не крие, че още преди години изпълни пазвите си със силикон.

Тя показа, че главният шопинг през днешния ден е " поверен на 14-годишната й дъщеря Джули, която също ще " намаже " около празника на мама. Тийнейдъжърката, която приключва тази година 8-и клас, от понеделник потегля присъствено на учебно заведение, а до момента като всички деца учеше онлайн.

Родената в Перник на сякаш нещастния 13-и, петък, постоянно е казвала, че в датата няма нищо съдбовно, а тъкмо противоположното – на нея й носи шанс, даже щерка й Джулиана е родена на 13-о число.

Преди няколко години Катето се раздели с таткото на дъщеря си Николай и от този момент сама се грижи за наследничката им, оказва помощ й в уроците, кара я и я прибира от учебно заведение, а преди време призна, че точно поради нея даже се е научила да готви – знайно е, че изпълнителката на вселенския шлагер " Лунна нощ " по никакъв начин не си падаше по домакинската работа. Сега обаче тя по никакъв начин не я тормози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР