Все сме виждали внушителни гръдни обиколки, но такова чудо... Пред

...
Все сме виждали внушителни гръдни обиколки, но такова чудо... Пред
Коментари Харесай

НЕЕ! Това истина ли е: Бюстът на любимата на Иво Аръков шокира хиляди, станал е троен!

Все сме виждали внушителни гръдни обиколки, само че такова знамение... Пред бюста на Габриела Николаева не преде даже рекордьорката Катя от Ритон. Да, родилката, чието бебе се появи на света неотдавна, е нараснала чашките на сутиена си най-малко три пъти.

Габи се появи на фотография в мрежата, щракната непосредствено в анфас, а това, което се откри като панорама пред очите на потребителите е... сами виждате какво е, тъй като ние сме безмълвни. Факт е, че никой не може да упрекна Габриела в невъздържание със силикона, просто тъй като подобен няма. Балконите й са напълно натурални, поради което броят на завистниците на Иво Аръков внезапно набъбна през последните години.

Пита се обаче по какъв начин се движи Габриела, тъй като това е голям товар и по никакъв начин не е елементарно за носене. " Мъжете са сладури - гледат и цъкат с език - евала, но не питат те самите ще могат ли да живеят обикновено с такава тежест ", смеят се дами в мрежата.

Други допускат, че резултатът, колкото и да е рекорден, е единствено разследване от раждането и кърменето на бебето, а след това ще премине и Габи ще си върне старите размери на прелестите.

" Тогава към този момент може и да й се наложи пластична намеса, тъй като няма метод да не увисне крепко. След раждане, а и при такива размери... ", разясняват осведомени.

Тагове: Габриела Николаева Иво Аръков Габи Габи на Иво Аръков бебе силикон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР