Все сме чували, а и всеки си мечтае за това

...
Все сме чували, а и всеки си мечтае за това
Коментари Харесай

Натряскаха се: Камелия вдигна див купон за рождения ден на Цветин!

Все сме чували, а и всеки си мечтае за това да срещне сродната си душа и да остане с нея вечно. Е, на малко на брой им се получава, само че измежду тези малко на брой, несъмнено са Камелия и Цветин.

Двамата са живото доказателство, че когато хората са един за различен, освен нищо не може да ги раздели, само че и си остават правилни вечно. Певицата и мъжът й са дружно повече от 20 години и нито един път не се е чуло единият да кръшне на другия. Напротив - не могат да дишат един без различен, живеят, а и работят дружно. Нищо, че Ками е много по-възрастна от Цветин, който обаче също порасна с годинка...

Преди минути чалга дивата пусна фотоси от празненството, което е провела за обичания си, по случай вчерашния му рожден ден. Цветин още няма 50 години, до момента в който Камелия към този момент е на 54, само че той не желае и да чуе да я заменя с " младо маце ".

" Къде ще откри такава хала като нашата Ками?! Тя е огън момиче, дивачка и безспорна купонджийка. А и в този момент, когато към този момент фамилията им е цялостно и са с дребния Баян, са още по-сплотени ", разясняват близки до тях хора.

Разбира се, малчуганът не бе на празника на баща си, тъй като е още прекомерно мъничък, а и родителите му си дадоха на душата и се понапиха на празненството, както сами си признали. А за Баянчо се грижили повече от добре бабите.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Цветин Камелия Камелия и Цветин Баян рожден ден парти купон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР