Все повече страни въвеждат извънредни мерки - Испания постави четири

...
Все повече страни въвеждат извънредни мерки - Испания постави четири
Коментари Харесай

Испания постави 4 града под карантина, в Ню Йорк забраниха масовите събирания

Все повече страни вкарват изключителни ограничения - Испания сложи четири града под карантина нощес.

Те са към Барселона и ще бъдат отцепени за неопределен срок, откакто има сензитивно повишаване на болните там. Броят на смъртните случаи в Испания доближи 84 - нарастване с 80% единствено за ден.
Общо 23 са доказаните случаи на ковид в България (ОБЗОР) Двама души са в сериозно положение
Американският щат Ню Йорк ще забрани събирания на повече от 500 души. Въвеждат се редица рестрикции, откакто броят на доказаните случаи в града доближи 95.

В централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк беше регистриран първи болен - сътрудничка на непрекъснатата задача на Филипините, което наложи затваряне на дипломатическата задача.
Ще издържи ли и обществената система на натиска на ковид? Национален осигурителен институт е спокоен, че парите са задоволително. Министерство на вътрешните работи ще следи пациентите под карантина я съблюдават.
В Европа белгийското държавно управление затвори всички учебни заведения, кафенета, заведения за хранене и множеството магазини. Заседанията по множеството каузи в съдилищата са отсрочени най-малко с месец.

Най-леки към този момент са ограниченията в Турция, където рестрикции още няма, само че стартира постоянното дезинфекциране на местата навън, където се събират доста хора във всички 81 провинции на страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР