Все повече сигнали за некоректни промоции в големите хранителни вериги.

...
Все повече сигнали за некоректни промоции в големите хранителни вериги.
Коментари Харесай

Какво става? Пускат нещо на промоция, отиваме в магазина, но оставаме разочаровани!

Все повече сигнали за неточни промоции в огромните хранителни вериги. Десетки са случаите, в които консуматори оповестяват за една и съща процедура – даден артикул е разгласен в съответната листовка на промоционална цена, хората отиват, с цел да си го купят, само че на място откриват, че го няма.

Обясненията на чиновниците нормално са, че към този момент се е изчерпал. Клиенти обаче настояват, че даже рано заран още в първите дни на промоцията оповестеният продукт липсва.

Визират се магазини на „ Лидл “, „ Билла “, „ Кауфланд “, „ Т Маркет “. „ Здравейте! В магазин „ Билла “ в „ Тракия “ съм ужасно разочарована! С всичките промоции са по този начин! Бързам, другояче щях да фотографирам – 7 промоции и нито една няма! Жал ме е за възрастните хора по какъв начин излизат благите разочаравани! Срамота! Излагат се, само че и най-лошо е,че им се разрешава това!!!! Благодаря! “, написа във Facebook пловдивчанка.

Наш четец пък изясни, че във вторник е влезнал рано-рано в магазин на „ Т Маркет “, с цел да си купи уиски на промоция, само че е останал отчаян, макар че това е първият ден от новата листовка на веригата.

Друг наш четец е попаднал в същата обстановка в два магазина на „ Лидл “ тези дни. Килограм кисело мляко, оповестено на промоция от 2.75 лв., просто е липсвало и в обекта на бул. „ Източен “, и в този, ситуиран в „ Ритейл Парк Пловдив “.

Същото е било ситуацията в „ Кауфланд “ с пуснат на промоция зехтин, описа наша постоянна читателка


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР