Все повече се увеличава броят на мъжете, които публикуват обяви

...
Все повече се увеличава броят на мъжете, които публикуват обяви
Коментари Харесай

Очи в очи: да гледаш как жена ти прави секс с друг

Все повече се усилва броят на мъжете, които разгласяват разгласи в приложения за запознанства, в които молят други господа да вършат секс със личните им съпруги.
Това е нова наклонност в секса. Тази полова интензивност, която хората назовават рогоносец, не е обаче типичната тройка. За доста хора този тренд дава на сътрудниците пространство за проучване на техните полови стремежи по нов и друг метод.
Секс терапевтът доктор Джо Корт споделя, че тази форма на „ еротизирана машинация “ включва свидетелската страна, тъй като на „ рогоносеца ” му е прелестно да вижда колегата си полово задоволен. Рогоносенето всъщност е полов интерес, когато някой се възбужда от гледането на колегата си да прави секс с различен. То може да включва случаен брой комбинации от пол и полова ориентировка.
Разликата сред тройката и " рогоносеца очи в очи " е, че в първия случай тримата сътрудници взаимодействат полово. При втория сюжет има трима души, само че не всички те са взаимно ангажирани участници в половата интензивност. Рогоносецът е индивидът, който гледа.
Разбира се, има детайл от BDSM, участващ в рогоносенето. Притежателят на рогата е в покорна роля. Много хора споделят, че рогоносенето е съвсем друга форма на мазохизъм. В доста случаи рогоносецът се оказва полово възбуден, до момента в който следят по какъв начин се развиват събитията. Междувременно рогоносецът господства над един или двама участващи мъже, което може да е доста овластяващо.
Рогоносенето не е същото като изневярата. При него рогоносецът е наясно с дейностите на колегата си, които се случват пред него, и изисква непрекъсната връзка. Този развой също по този начин включва всички в интимността, въпреки и по друг метод
Интернет трафикът демонстрира, че огромен брой хора всекидневно търсят думата „ рогоносец “ в Гугъл. Освен това доста порно уеб сайтове оповестяват, че „ рогоносец порно “ е една от най-търсените им категории.
Ако вашият сътрудник е изразил интерес към този съвременен тренд в секса, само че не сте доста ок с концепцията, постоянно може да опитате някои въвеждащи действия. Например вие или вашият сътрудник може да споделяте секс мечти, които включват други хора. Или споделяйте истории за минали полови прекарвания.
Ако желаете нещо по-ангажирано, може да изпратите колегата си на среща с някой различен и да го накарате да показа интимните детайлности, откакто завърши.
Някои хора настояват, че това доста е подобрило интимността им с непрекъснатата им половинка.
Но, несъмнено, като всяко друго нещо на този свят, това не е за всеки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР