Все повече роми в България работят, но гетата не са

...
Все повече роми в България работят, но гетата не са
Коментари Харесай

Радан Кънев: Ние в момента губим ниско образовано население



Все повече роми в България работят, само че гетата не са място, в което се развихря принуждение. Ние сега губим ниско образовано население. Това сподели Радан Кънев от ДСБ в ефира на БТВ.

„ Простото решение на казуса в гетото е влизането на страната през нейните способени служби за непрекъснато “.

„ Друг проблем е очевидното политическо политическа постановка да се палят междуетнически искри. Има хора, които печелят от разделянето “, акцентира Кънев

Той предвижда, че и в двете страни в тези спорове това са ченгета на българските служби. Това демонстрира проядена от мафията страна. Затова приказваме за модела "Кой ". Няма страна, тъй като в късния комунизъм сред мафия и страна границата е размита. Роми и националисти при най-малката искра палят. Истината е, че и от двете страни стоят ченгета на ДАНС “, счита Радан Кънев.

На въпрос управлява ли страната службата, Кънев бе безапелационен - Не. „ Основните държавни структури са пропити от сложени хора. Няма страна. Между службите и мафията връзката е доста размита “.

„ Имало ли е сътрудници в КТБ? Имало е. Тези ченгета пазили ли са банката, или са грабили банката. Службите ще продължат ли да работят, или ще не престават да имитират “, счита Радан Кънев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР