Все повече предаването Хелс Китчън“ пада в очите на зрителите.

...
Все повече предаването Хелс Китчън“ пада в очите на зрителите.
Коментари Харесай

Срам и позор! Виолета с привилегии в „Хелс Китчън“, защото...

Все повече предаването „ Хелс Китчън “ пада в очите на феновете. Трудно беше да се допусна, че даже едно кулинарно шоу ще има сюжет и подмолни игри, само че това се случва.

Виолета Стоянова да вземем за пример не е инцидентно определена за шоуто. Тя е измежду най-близките приятелки на Светлана Илиева, която е помощник-шеф в предаването.

Светла е вторият най-главен човек след началник Виктор Ангелов. Не й прави чест, че е набутала в предаването дамата, с която всяка седмица си пие кафето.

Вили и Светла се познават от 3 години. Първо работят дружно в ресторант на ул. „ Витоша “, а малко по-късно се засичат и в ресторант за ориенталска храна още веднъж в центъра на София.

По принцип е спор на ползи в „ Хелс Китчън “ да има другарства сред началник и зависещ, почнали преди предаването. Двете нарушават всякаква нравственос и морал.

Шеф Ангелов знае чудесно истината и по тази причина от време на се пробва да замаже очите на феновете с някой различен зов против Виолета.

Припомняме, че Светлана изгря по време на „ Кухнята на пъкъла “, където не завоюва, само че си завоюва доста известност и пари. След това й бе дадена кулинарна графа в „ На кафе “ при Гала по Нова телевизия.

Оттогава славата просто залива Светла и тя се е самозабравила, като е пуснала своя другарка в предаване, в което работи.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Виолета Стоянова Хелс Китчън
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР