Все повече клубове от настояват първенството да бъде прекратено в

...
Все повече клубове от настояват първенството да бъде прекратено в
Коментари Харесай

Без Боксинг дей и т.н: Клубовете искат пауза във Висшата лига до януари?

Все повече клубове от упорстват шампионата да бъде прекъснато в опит да се оправят с възходящата в клубовете. Тяхното предпочитание е да не играят мачове до Нова година в това число, оповестява ESPN.
Ръководството на Висшата лига е било осведомено, че с повишаването на случаите на заразяване с новия вариант на вируса " омикрон " ще нарасне опцията за прекъсване на дуелите до 8-9 януари, когато би трябвало да се проведат мачовете от трети кръг на ФА Къп.
Това значи, че Висшата лига ще бъде принудена да отсрочи четири кръга от шампионата едновременно, започвайки от този уикенд до 1-2 януари. Предложението към управлението е мачовете в британския хайлайф да се възобновят на 15 януари.
От Висшата лига признаха, че клубовете претърпяват взрив на заразяването с ковид, само че че имат намерение да продължат своя график там, където е допустимо, добавяйки, че здравето и благополучието на всички заинтригувани страни остава техен приоритет.
В тази връзка професор Стивън Райхер, консултант на Научно-консултативната група за изключителни обстановки (SAGE), съобщи пред " Times Radio ": " Наистина мисля, че ни е нужна къса отмора, която да прекъсне тази верига. Мисля, че единственият метод да подсигуряваме, че NHS (Националната здравна служба) няма да бъде пренатоварена, само че също по този начин с цел да можем в тази обстановка в действителност да се насладим на Коледа ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР