Все повече информации сочат, че е твърде възможно, след Световното

...
Все повече информации сочат, че е твърде възможно, след Световното
Коментари Харесай

Еди Хау няма намерение да поема Англия

Все повече информации сочат, че е прекомерно допустимо, след Световното състезание в Катар, Англия да има своя нов селекционер. Постът на Гарет Саутгейт въобще не е сигурен, а от „ трите лъва “ се чака мощно показване на Мондиала, който започва единствено след броени дни. Ако въпреки всичко, Саутгейт бъде освободен след най-големия футболен конгрес на планетата, за негов главен правоприемник се счита мениджърът на Нюкасъл Еди Хау.

Специалистът прави същински чудеса със „ свраките “ и единствено за 12 месеца трансформира „ джордитата “ от кандидат за изпадане, в отбор, който все още е в топ 3 на най-силното състезание в света. Бившият ментор на Борнемут обаче наподобява изцяло отдаден на работата си в Нюкасъл и няма никакво желание да поема британския народен тим.

„ Чета тези информации, които ме пращат отпред на Англия, само че не се интересувам от тази тематика. Със сигурност при никакви условия не бих напуснал Нюкасъл, тъй като в клуба в действителност се усещам благополучен. Гоним огромни цели, доста пъти сме говорили какво желаеме да реализираме в бъдеще, тъй че съм напълно съсредоточен върху работата си. Ще си умря няколко дни, ще прекарам време със фамилията, и по-късно още веднъж се залавям за работа, с цел да може, когато формалните дуели се завърнат след към месец, ние да бъдем изцяло подготвени “, сподели Хау.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР