Все повече и повече се твърди, че звездата на Борусия

...
Все повече и повече се твърди, че звездата на Борусия
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд определи заместника на Халанд

Все повече и повече се твърди, че звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд ще напусне клуба след края на сезона. Редица европейски грандове са по петите му, измежду които Барселона, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Манчестър Сити и други. Той ще може да бъде притеглен за към 75 милиона евро, колкото е записаната в контракта му откупна уговорка.

По тази причина в Дортмунд към този момент се оглеждат съществено за негов заместител, тъй като немската версия на „ Sky Sport “ написа, че „ жълто-черните “ са се спрели на Карим Адейеми от Ред Бул Залцбург.

Изданието оповестява, че на „ Сигнал Идуна Парк “ виждат в лицето на 20-годишния немец като на индивида, който да влезе в обувките на головата машина Халанд.

Интерес обаче не липсва и към Адейеми, който от началото на сезона има впечатляващите 18 гола в 4 асистенции във всички шампионати. Залцбург пък се чака да изискат към 33,5 милиона паунда за своя звезден нападател, който сега оглавява голмастойрската листа в австрийската Бундеслига.

Der Transfer von -Stürmer Karim zum nimmt immer mehr Gestalt an. Nach Sky Informationen haben die beiden Vereine nun konkrete Verhandlungen gestartet.
— Sky Sport Austria (@SkySportAustria)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР