Все повече и повече фенове на Формула 1 се питат

...
Все повече и повече фенове на Формула 1 се питат
Коментари Харесай

Мълчанието на Хамилтън в мрежата озадачава феновете

Все повече и повече почитатели на Формула 1 се питат дали има нещо по-специално зад продължаващото безмълвие на международния първенец Люис Хамилтън в обществените мрежи. От началото на 2018 година британецът не е поствал нищо на формалните си сметки.

Хамилтън унижи племенника си

Според „ Ройтерс” това има общо със случилото се по Коледа, когато Хамилтън унизи своя непълнолетен племенник поради желанието на малчугана да носи розова рокля. 33-годишният водач разгласява фотография на детето с обръщение: „ Момчетата не носят рокли на принцеси”. Заради мощния отрицателен отзив Хамилтън се извини ден по-късно и изтри обявата.

Следващата стъпка, която състезателят и неговият ПР екип започнаха, бе да бъдат прочистен профилите му в „ Туитър” и „ Инстаграм” от всякакво наличие, което би се счело за провокативно. Хамилтън не даде никакво пояснение за това, а съгласно мнозина по този метод той демонстрира какъв брой надълбоко са го засегнали рецензиите. Нещо повече – рожденият ден на водача (7 януари) мина и отпътува без никакъв пост от него.

Хамилтън: Лидер? Аз съм единствено частица във веригата на Мерцедес

Хамилтън е несъмнено най-популярният водач от Ф1 в обществените мрежи. Той има 5,7 милиона почитатели в „ Инстаграм” и съвсем 5,3 милиона в „ Туитър”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР