Все повече хора по цял свят изпитват ползите на това

...
Все повече хора по цял свят изпитват ползите на това
Коментари Харесай

Холивудско земеделие: Звездите, които садят пипер, домати, тикви...

Все повече хора по целия свят изпитват изгодите на това да се употребяват чисти плодове и зеленчуци, както и всякаква друга храна. Но да си набавим такава от време на време не просто е мъчно, а е непостижимо. В такива моменти можем да си напомним приказката за Неволята и в последна сметка да вземем нещата в свои ръце и то безусловно, като работим върху свое лично произвеждане.

Със сигурност доста от нас ще си намерят оправдания да не го създадат - нямат време, нямат място, нямат умения... само че истината е, че в случай че го има желанието, няма по какъв начин да не успеем. А преди нас са съумели толкоз заети хора, за които знае целия свят. Представяме ви някои звезди, които не просто употребяват пресни зеленчуци от своята градина, а и се гордеят с производството си.

Опра Уинфри

Водещата е прочут почитател на домашноотгледаните и органични храни. Снимката нагоре е от нейния персонален Instagram профил, където можем да намерим още сходни. Преди време Опра беше споделила, че се е научила по какъв начин се отглеждат зеленчуци около баба си в Мисисипи. Тя работила във плантация и предала знанията си на всичките си деца и внуци.

Джулия Робъртс

Актрисата е споделяла в изявленията, че не просто обича да готви домашна храна, само че и обожава да отглежда сама продуктите за нея. За Робъртс е извънредно значимо да научи децата си на това какъв брой е значимо да създават сами храната си и да се хранят здравословно.

Виж още: Кание, всичко наред ли е? Рапърът продължава със странното държание, ето какво направи този път

Мила Йовович

Тя може да се е снимала в много екшъни, само че зад екрана обича спокойния живот. В обществените мрежи постоянно разгласява фотоси със фамилията си, а обичаното ѝ време е в градината. 

Виж още: Да си любим на ориста: Световноизвестните персони, които в действителност са осиновени

Натали Портман

Актрисата е вегетарианка и употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да разпространява убежденията си. Тя има своя лична градина, където отглежда известни плодове и зеленчуци. Често разгласява и предписания, които подготвя дружно с децата си.

Виж още: Мода по холивудски: Как най-големите звезди прикриват своите недостатъци?

Никол Кидман

Едно от най-големите занимания на актрисата е градинарството. Кидман даже е казвала, че природата и пейзажите я въодушевяват да израства като човек и актриса. Тя обожава розите, само че в градината си в Австралия отглежда плодове - грейпфрути, лимони, сливи.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР