Все повече хора откриват и искат да знаят повече за

...
Все повече хора откриват и искат да знаят повече за
Коментари Харесай

Как да сбъднем мечтите си с метода на визуализацията?

Все повече хора откриват и желаят да знаят повече за визуализациите и манифестирането на желанията. Това, което на пръв взор не коства никакви старания, а е просто откровено и ориентирано предпочитание към вселената, която просто го поставя в живота ни.

Целта на визуализацията несъмнено не е единствено това и не е толкоз елементарна, колкото всички си мислим. Дори когато си пожелаваме нещо, за което считаме, че няма какво да създадем с изключение на да чакаме, би трябвало да поработим.

Визуализацията е като медитация, тъй като би трябвало да сме съсредоточени, отпуснати и подготвени. Толкова подготвени, че да се държим по този начин като че ли това, за което мечтаем към този момент се е сбъднало.

Ето няколко метода за упражняване:

1. Не се задълбочавайте прекомерно доста

Оставете мислите си съответни, елементарни и ясни, като че ли би трябвало да обясните на дете. Прекалено многото описания и пояснения ще ви объркат и ще ви оставят с визията, че не сте създали нищо най-после. Правилната посока е онази, която усещате и преценявате. Не я обмисляйте прекомерно доста.



2. Използвайте всичките си сетива

Представете си, че пъклен доста желаете да отидете на отмора на морето, само че просто не виждате по какъв начин би могло да се случи това лято, за това решавате да го пресъздавате и манифестирате. Когато си представяте по какъв начин сте на морето не е задоволително единствено да виждате плажа. Чуйте разбиването на вълните в ушите си, усетете аромата на море, усетете пясъка под краката и ръцете си - колкото повече сетива, толкоз по-успешна визуализация.

3. Не се самонаказвайте в случай че се разсейвайте
 Съвети, които ще ви оказват помощ да започнете да медитирате Съвети, които ще ви оказват помощ да започнете да медитирате
Медитацията е доста позитивно упражнение да се свържем с нашата несъзнавана страна и да забележим живота по-позитивно. Казваме ви ключове...

Особено първоначално е изцяло обикновено да ви е мъчно да се концентрирате за повече от 1 минута. Но не се винете, най-малкото тъй като по този начин ще превърнете мислите си в отрицателни и желанието за каквото и да било ще се изпари.

4. Отпуснете се

Нагласете се за медитация, седнете вярно и започвайте. А за тези, които не са медитирали до в този момент, използвайте извършения за дишане, които работят безотказно при отпущането на тялото и мозъка и концентрацията.



5. Бъдете постоянни
 Как се сбъдват стремежи? Как се сбъдват стремежи?
Всички ние сме имали най-малко една фантазия в живота си – можете ли да си визиите какъв брой доста фантазии са това? А знаете ли какъв брой дребна...

Както всяко друго нещо, правете го всеки ден. Може да е всеки ден по 10 минути, може да е повече от един път дневно, само че просто бъдете постоянни.

6. Вярвайте на страстите си

Използвайте страстите и чувствата си за задачите си. Може да изпитате най-различни талази от страсти по време на практикуването си, само че не бягайте от тях, оставете ги да ви заливат и ги изпитайте до край. Независимо дали са наслада или горест.

7. Вярвайте

Най-важното и най-трудното при тази процедура е вярата. Тук не приказваме за сляпа религия, че нещата се подреждат. Тук няма бъдеще време: “Ще ми се сбъдне. ” Тук гледаме на фантазиите си, като на сегашни и към този момент случили се моменти и вярното време за прилагане е настоящето: “Много съм щастлива, че съумях да стигна до морето тази година и в този момент си почивам на плажа! ”, а след това оставяте мисълта да си отиде, а във вас оставяте чувството за изпълнена задача.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР