Все повече хора използват съдомиялната, за да могат да се

...
Все повече хора използват съдомиялната, за да могат да се
Коментари Харесай

Грешките, които допускаме при използването на съдомиялна

Все повече хора употребяват съдомиялната, с цел да могат да се отърват от мръсните съдове. Съществуват обаче и недоволства, заради които хората не желаят да си купува, в случай че нямат. Едно от тях е, че машината не мие добре, а за това си има дефинира аргументи. Най-често те се състоят в това, че не употребявате вярно самото устройство.

Плакнете прекомерно доста съдове, преди да ги поставите в машината

Сигурно сте чували, че е добре да изплакнете авансово съдовете. Е, някои хора несъмнено се престарават в това начинание. За да открият това, множеството компании са създали изследване. Сравнили чините, от които са били отстранени единствено едрите останки от храна, с тези, от които е махнато съвсем всичко. Резултатите били впечатляващи. По-мръсните чинии излезли по-чисти.

В последна сметка машината е, с цел да ви анулира в това начинание. Ако ще си миете съдовете непрекъснато, то защо ви е другояче?

Водата не е топла задоволително

Най-добрата температура е към 60-70 градуса. Така питателните останки се разтварят изцяло. Препаратът също се разтваря измива изцяло.
 Знаете ли какъв брой вода харчи съдомиялната Знаете ли какъв брой вода харчи съдомиялната
Съдомиялната несъмнено е едно от тези устройства, които улесняват поддържането на кухнята чиста. Той освен подсигурява по -добри резу...

Зареждате по-нагоре машината

Често, когато желаете да измиете повече съдове, то цялостните догоре. Това обаче пречи на водата да минава през съдовете и по този начин те си стоят мръсни или не се измиват хубаво.

Използвате препарат на прахуляк или течен

Новите технологии към този момент са основали капсули, с които да измиете съдовете си. За разлика от останалите, те се разтварят изцяло и всичко е чисто и без следи от препарат.

Поставяте съдовете в разнообразни направления

Важно е те да бъдат подредени в една посока. Така водата дружно с препарата ще могат да минават свободно, без да се основава спънка за това.

Слагате чаши и купи на дъното

Поради тази причина постоянно те стоят мръсни. Всяко едно нещо си има своето място и по тази причина е добре да сложите там чашите, където би трябвало – в горната част. 

Разделяте приборите

Звучи разумно, само че не е вярно. Една лъжица може отлично да слепне с друга и по този начин да не се измият. Когато всичко е дружно, то това е по-малко евентуално. Не отделяйте лъжиците от ножовете и противоположното. Просто поставете всички принадлежности в кошничката за това.

По този метод възможностите да залепнат понижават, а също по този начин и ще са идеално измити.
Попитайте дали вашите познати, които се оплакват от миялната машина, вършат по този метод. Ако отговорът е да, то покажете им грешките. След като ги отстранят, сами ще ви кажат, че сте били прави и машината работи в действителност добре. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР