Все повече германци предпочитат България пред Майорка. В Испания вече

...
Все повече германци предпочитат България пред Майорка. В Испания вече
Коментари Харесай

В България все още те посрещат като цар, а не като боклук

Все повече германци избират България пред Майорка. В Испания към този момент желаят единствено богати и красиви туристи. А на Златни пясъци към момента те посрещат като цар, споделя един немски реализатор на шлагери пред " Експрес ".
Всички известни имена от немската шлагерна сцена бяха на откриването на най-голямата бирария в Европа - новия " Мегапарк " на испанския остров Майорка. Атмосферата обаче беше по-спокойна от преди. Онзи щур ураган от предишното го нямаше. Причината: една друга празненство дестинация последователно измества Майорка от първото място в класацията за най-шеметните купони, четем в обява на немския таблоид " Експрес ". Години наред резервациите за балеарския курорт бяха високи, само че в този момент са в застой. Същевременно от ден на ден германци избират да почиват в България, показва изданието.
" Бъдещето е в България "
Някои от известните немски шлагерни реализатори към този момент са се пренасочили от испанските плажове към Югоизточна Европа. И по-точно: към Златни пясъци. " Лудите празненства на Мале (така германците назовават остров Майорка), каквито имаше едно време, към този момент са история. Сега испанците желаят единствено красивите и богатите. Нямам нищо срещу, обаче аз пък желая да съм измежду естествени хора, които разпускат с нашата музика и са подготвени да седнат да пият по една бира с мен. България е бъдещето за немския празненство шлагер ", заключава артистът Матиас Дистел. В продължение на години изпълнителят, прочул се с шлагера " Яки цици и картофена салата ", обикаляше из Майорка дружно с приятеля си Лоренц Бюфел и някогашната порно звезда Юлия Брюкнер. Миналото лято обаче ексцентричният артист си стегна багажа и в този момент към този момент се изявява в " Буле " (бел.ред: България), написа " Експрес ".
Матиас Дистел изяснява: " В България към момента посрещат всеки посетител като цар, а не като отпадък. Едва ли тези, които са чествали празненство на Майорка, могат да си обяснят радикалната смяна, която наложи испанското държавно управление. " Неговият сътрудник Лоренц Бюфел прибавя, че в заведения като " Dolphin " или " Partystadl " на Златни пясъци или в " Partyhütte " на Слънчев бряг може да се купонясва също толкоз добре, колкото и на Майорка, и то доста по-евтино. " Докато на Майорка става все по-скъпо, а рестриктивните мерки за празненствата - все по-строги, в България е позволено да се купонясва и под намерено небе ", прибавя артистът.
Единственият минус е...
Според кьолнския специалист по туризма Ахим Хьолер, главният мотив в интерес на България са по-ниските разноски. " Резервациите за България вървят добре. Майорка е скъпо място, а някои плажове са прекомерно пренаселени. Това несъмнено ще откаже някои туристи от тамошните курорти. В България цените са по-изгодни. Нивото на заплатите там е много по-различно ", показва той.
" Единственият минус, който виждам, е по-дългото пътешестване, а и инфраструктурата в България към момента не може да се съпостави с тази на Майорка ", споделя на собствен ред изпълнителят на шлагери Юрген " Хонк " Кадел.
Задава се борбата на празненство дестинациите. Очакват ни забавни времена, заключава немският " Експрес ".
Източник: Дойче веле
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР