Все повече държави започват да обещават, че ще забранят продажбите

...
Все повече държави започват да обещават, че ще забранят продажбите
Коментари Харесай

Автомобилите от бъдещето – електромобили 2019

Все повече страни стартират да дават обещание, че ще забранят продажбите на бензинови и дизелови коли, само че това не значи, че тези транспортни средства ще спрат да съществуват. След тези рестрикции ще са нужни може би много години, с цел да изчезнат изцяло колите замърсяващи околната среда. Въпреки това някои от страните слагат и период, в който те ще се отърват даже и от старите коли и ще стартират да се употребяват единствено „ зелени “ коли.

Например Англия споделя, че през 2040 година ще забранят продажбите на дизелови и бензинови коли и до 2050 година ще наложат условие всяка кола да отделя 0 нездравословни излъчвания. Франция има сходни проекти, а пък Индия се заричат че до 2030 година всяко транспортно средство в страната ще е електрическо. Може би най-оптимистични са норвежците, тъй като те възнамеряват да имат 0 % нездравословни излъчвания от колите си до 2025 година

Ако това ви накара да обмислите покупката на електромобил, ето няколко модела, които излизат през 2019 година на пазара:
Audi Q6 e-Tron




За първи път светът видя този модел през 2015 година От Audi декларират, че електрическият автомобил ще е кадърен да измине съвсем 500 км. с едно зареждане на батериите. Плановете на марката са да произведат сред 2 и 3 милиона от този модел до 2025 година

Mercedes EQC


Mercedes възнамерява да пусне в произвеждане SUV модел, който се зарежда напълно от електромотор. Предполага се, че ще може да измине към 450 км. с едно зареждане. Както може да се допусна за Mercedes цената ще е висока, само че към момента не е оповестена дефинитивно. 

Porsche Taycan




Ако желаете нещо спортно, бързо и динамично може би това ще е съвършеният електрически автомобил за вас. При състояние че можете да си позволите това наслаждение от Porsche са се погрижили да получите най-бързо зареждащата се електрическа кола. Очаква се също автомобилът да може да поддържа висока скорост за по-дълго време без да прегрява.

Jaguar
XJ

Jaguar скоро ще показват новото потомство на своят първокласен флагман XJ, автомобил който ще се предлага единствено с електрическо задвижване. От марката имат за цел всичките им модели да преминат на ток в близкото бъдеще, като представянето на този модел ще бъде още една крачка след първия им модел I-Pace.

Tesla Roadster


 



Няма по какъв начин да не споменем Tesla като една от най-известните марки електрически автомобили. От Tesla възнамеряват да пуснат електрически автомобил с 4 места, който развива над 400 км/ч, а от 0-100 форсира единствено за 2.1 сек. От марката оповестяват, че колата ще може да измине 1000 км с едно зареждане. Цифрите звучат нереално, само че следва да разберем дали са постижими.

Volvo
XC 40 Electric

През 2019 година се чака Volvo да показа напълно електрически SUV модел. Хората считат, че ще може да навърти към 320 км. преди да би трябвало да презаредите батериите му. Цената несъмнено ще е по-висока от тази на естествения модел XC40, само че това е обикновено събитие при моделите, които имат естествена и електрическа версия.

Размечтахте се, нали? Ако сте си заплюли някой от моделите, само че финансите не разрешават, може би един заем ще помогне за новата покупка
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР