Все повече чалга певици са на път да сменят сцената

...
Все повече чалга певици са на път да сменят сцената
Коментари Харесай

Изненада! Мария бременна с близнаци

Все повече чалга певици са на път да сменят сцената и микрофона с пелените и биберона през идната година, или най-малко четири от тях сигурно.

Изненадата сервира и Мария – едрогърдото миньонче е бременна, това издаде добре информиран източник на LifeOnline.bg. Отварачката, както Мария (40) доста ненавижда да я назовават, е заченала инвитро и носи близнаци. HotNews напомня, че брюнетката по този начин и не съумя да зачене до момента в който беше с Християн Гущеров и мълчешком това е една от аргументите да бъде натирена от семейството на обичащия жени-трофеи дебеланко.

За разлика от Хриси, актуалният й мъж Мирослав Соколов съумява да я забремени, въпреки и посредством ин витро процедури. Двойката подписа изненадващо брак на 3 декември предходната година.

Иначе певицата има щерка от първия си брачен партньор Димитър Андонов, с втория Християн Гущеров нещата нещо не потръгнаха, само че той пък е в очакване на трето бебе от плеймейтката Светлана. Сегашния мъж на Мария има две деца от първия си брак - момче и момиче. Веднага откакто се разведе с първата си брачна половинка Вая, той ѝ лиши всички материални привилегии, които автоматизирано се насочиха към новата госпожа Соколова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР