Все повече българи предпочитат да останат у дома, вместо да

...
Все повече българи предпочитат да останат у дома, вместо да
Коментари Харесай

Все повече българи си стоят по домовете заради коронавируса

Все повече българи избират да останат вкъщи, вместо да вървят по заведения или. Това демонстрира интернационално изследване на Гугъл, направено на база на позиционирането на мобилните телефони.
Общият спад на визити на търговски обекти, молове и магазини е 26%. Тук влизат и разнообразни заведения за хранене, питейни заведения и различен сходен вид заведения. С 16 на 100 е намаляло визитата на паркове, а с 14% на спирките за градски превоз. Изследването демонстрира, че общо за страната няма спад на визитата на хранителни магазини и аптеки. Общият растеж на хората, които си остават у дома обаче е 6%. Общият спад на визити на търговски обекти, молове и магазини е 26%. Тук влизат и разнообразни заведения за хранене, питейни заведения и различен сходен вид заведения, предава dnes.dir.bg.
 В Словакия всеобщото тестване и карантината понижиха болестта на половина В Словакия всеобщото тестване и карантината понижиха болестта на половина
Масовото тестване за ковид и строгата карантина в Словакия през последните два уикенда са помогнали за понижаване на броя на зара...
С 16 на 100 е намаляло визитата на паркове, а с 14% на спирките за градски превоз. Изследването демонстрира, че общо за страната няма спад на визитата на хранителни магазини и аптеки. Общият растеж на хората, които си остават у дома обаче е 6%. Все още няма забрани за визити на дадените търговски обекти у нас. Единствено нощните заведения и нощните заведения не работят. Ресторантите в обособени градове също са с понижено работно време. Все повече хора обаче сами избират да лимитират обществените си контакти, демонстрира проучването на Гугъл. Данните са съпоставяне с януари месец тази година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР