Все повече българи поглеждат към Гърция с наближаването на празниците,

...
Все повече българи поглеждат към Гърция с наближаването на празниците,
Коментари Харесай

Пепи Бакърджиев се заплесна по кръшна гъркиня, Цънцарова му се скара

Все повече българи поглеждат към Гърция с наближаването на празниците, а bTV взеха решение в утринния си блок да ги осведомят и окуражат да пътуват натам. По време на обичайна „ седянка ” на екипа водещата на „ Тази заран ” Мария Цънцарова съответно осведоми, че цената на агнешкото там е 15 евро, само че с интервенция на гръцкото държавно управление евентуално ще падне до 10 евро за кг по Великден.

Докато тя четеше информацията, на екрана вървяха фрагменти от гръцки плажове и таверни. Цънцарова таман щеше да каже по какъв начин е ситуацията с козунаците и в кадър се появи млада жена по бански, която кръшно танцуваше.



Тази панорама провокира моментална реакция на Пепи Бакърджиев, който се възхити и саботира включването на водещата. „ Мани ги козунаците, гледай какво става тука! ”, възкликна фамозният любовчия.

Ситуацията беше много комична, само че не и за Цънцарова. Заради спирането тя не спря да се заяжда с Бакърджиев до края на раздумката, а около него и със Злати Йочев, другия мъж на диванчето.



Водещата съобщи, че дамите в екипа би трябвало да бъдат обезщетени с видео на хубав мъж, с цел да има равнопоставеност на половете. Желанието ѝ беше изпълнено, като без необикновен мотив бяха пуснати фрагменти на полуголия Дейвид Бекъм, който сменя крушка в дома си, а брачната половинка му Виктория го снима.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР