Все повече анализатори предвиждат, че ще страната ще бъде дестабилизирана

...
Все повече анализатори предвиждат, че ще страната ще бъде дестабилизирана
Коментари Харесай

Адвокат Екимджиев: Готви се нещо наистина неприятно. Прокуратурата ще повдигне обвинение на Кирил Петков

Все повече анализатори плануват, че ще страната ще бъде дестабилизирана изкуствено от опозицията, с цел да се събори държавното управление и да се върне остарелия модел.

След като разбрах, че е осведомена градската прокуратура, стана ясно, че Борисов и другите двама ще бъдат освободени.

Изненадан съм от политическата тирада на сътрудника Менко Менков /б.р. юрист на Борисов/. Той се опита да ни върне 1949 година А да се върнем тогава във времето, когато тежко въоръжени командоси влизаха и насочваха лазерни мерници към деца, мъжете бяха изкарвани голи и полуголи Та каква икона е Борисов с изключение на на корупцията и премитивизма.

„ От това, което говореше сътрудника (Менко) Менков, останах с усещане, че вече се готви нещо в действителност неприятно. Ще има, съгласно мен, покачване на обвинявания и привличане като обвинен на премиера Кирил Петков и приканвам хората, които наистина са мислещи, смислени и почитат демокрацията да се опълчват на това нещо, което ще се случи в околните дни. По същия метод като нахлуването на башибозука на Гешев в президентството “, съобщи юрист Михаил Екимджиев в „ Тази събота “ по Би Ти Ви.

Това сподели адв. Михаил Екимджиев, като обори тотално тезата на Менко Менков в отбрана на Борисов и прокуратурата.

Ние всички в системата знаем, че прокуратурата под управление на Гешев и Цацаров е да прикрива закононарушенията на политическите ментори, които ги сложиха на тези места. Те чадъросват Борисов и кликата му, безапелационен бе Екимджиев пред bTV

Като гледах през вчерашния ден поддръжниците на Бориiов си мислех, че по същия метод поддръжниците на Пабло Ескобар /б.р. прочут колумбийски наркобос/  го посрещаха в Меделин, уточни юристът.

С спешен пиар желаеха да героиризират Борисов. Той е иконичен облик на това, което ни връща обратно във времето, безапелационен бе Екимджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР