Все по-вероятно изглежда Пари Сен Жермен да продаде рекордната си

...
Все по-вероятно изглежда Пари Сен Жермен да продаде рекордната си
Коментари Харесай

Ще има ли сделка? ПСЖ купи играч за позицията на Неймар

Все по-вероятно наподобява Пари Сен Жермен да продаде рекордната си покупка Неймар. Причината е, че френският първенец си обезпечи услугите на състезател, който ще има сходни с функционалностите на бразилеца в състава за новия сезон.

Става въпрос за Пабло Сарабия, който идва от Севиля. Днес офанзивният футболист подписа контракта си с парижани. За него бяха платени 19.5 млн. евро, а обвързването му с първенеца в Лига 1 е за идващите пет години.

Годишната заплата на испанеца ще е малко под 5 млн. евро. Ако той се окаже съответна опция на Неймар, това ще е същински удар за ПСЖ, тъй като за бразилеца бяха платени 222 млн. евро на Барселона, а заплатата му е 36 млн. евро на сезон.

В Севиля също потриват предостатъчно ръце от договорката. Андалусийците го взеха от Хетафе през 2016 година за 600 хиляди евро, а в този момент го продават с 19 млн. повече на един от европейските грандове.

Според френските медии, този трансфер отваря необятно вратата за продажбата на Неймар на Барселона. Преговорите въръвят от известно време, само че в този момент към този момент могат да бъдат форсирани, откакто беше открит негов заместител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР