Все по-вероятно изглежда Диего Годин да напусне Интер след само

...
Все по-вероятно изглежда Диего Годин да напусне Интер след само
Коментари Харесай

Моуриньо ще опита да отмъкне Годин под носа на Манчестър Юнайтед

Все по-вероятно наподобява Диего Годин да напусне Интер след единствено един сезон на " Джузепе Меаца ". Уругваецът дойде в отбора предишното лято като свободен сътрудник, само че не се приспособи към системата с трима бранители на Антонио Конте. В доста от дуелите титуляр вместо него беше младокът Алесандро Бастони и това подсказа, че Годин ще би трябвало да си търси нов тим.

Според Tuttosport идната дестинация в кариерата на 34-годишния защитник ще е Англия. Най-голям интерес към него демонстрира Манчестър Юнайтед. " Червените дяволи " желаеха да го привлекат още преди няколко сезона, когато Годин беше дирек в отбраната на Атлетико Мадрид.  Юнайтед отново ще се опитва за Годин
Жозе Моуриньо обаче също следи обстановката към уругваеца. Мениджърът на Тотнъм счита да укрепи отбранителния вал на своя тим и е на мнение, че опитният Годин може да му свърши отлична работа.

Основните централни бранители на Тотнъм са с неразбираемо бъдеще. Договорът на Ян Вертонген изтича това лято, а този на Тоби Алдервейрелд е до 2021 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР