Все по-вероятен изглежда изцяло английският финал в Лига Европа, след

...
Все по-вероятен изглежда изцяло английският финал в Лига Европа, след
Коментари Харесай

Английският финал в Лига Европа изглежда все по-вероятен

Все по-вероятен наподобява напълно британският край в Лига Европа, откакто.ондонските Арсенал и Челси реализираха положителни резултати в първи полуфинали. " Артлеристите " обърнаха Валенсия вкъщи от 0:1 до 3:1 и гледат с оптимизъм към реванша на " Местайя " след седмица.
 Какво се случва в главата на мениджъра на Челси? (видео)
Александре Лаказет (18, 26) и Пиер-Емерик Обамеянг (90) бяха точни за Арсенал, откакто Муктар Диакаби (11) беше дал ранна преднина на испанците. Така лондончани прекратиха черната си серия от три следващи загуби във Висшата лига.

Айнтрахт и Челси пък приключиха 1:1 в зрелищен първи полуфинал на Лига Европа във Франкфурт и оставиха съвсем всичко за реванша в Лондон след седмица. И двете попадения бяха маркирани през първата част. Първо Лука Йович откри с глава за домакините в 23-ата минута.

Малко преди почивката Педро изравни с удар с левия крайник. Челси доминираше през по-голямата част от второто полувреме, само че не съумя да вкара втори гол, а гредата избави домакините след удар от фаул на Давид Луис. В края " орлите " упражниха на собствен ред напън, само че в последна сметка резултатът се резервира.

Трофеят в Лига Европа несъмнено е приоритет за Челси и Арсенал, които посредством него могат да попаднат в Шампионската лига, откакто към момента не са си обезпечили място в топ 4 в Премиър лийг и несъмнено не щадят сили в шампионата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР