Все по-смели стават роклите на очарователната водеща Кейт Абдоу, която

...
Все по-смели стават роклите на очарователната водеща Кейт Абдоу, която
Коментари Харесай

Секси водеща обра овациите на спортните Оскар-и

Все по-смели стават роклите на очарователната водеща Кейт Абдоу, която по традиция от няколко години насам води церемонията по връчването на премиите " Лауреус ", познати още като спортните " Оскар " -и.

Тази година в Монако английската тв звезда събра очите с транспарантна и изрязана черна рокля, като несъмнено беше най-желаната за фотоси и засенчи даже многочислените спортни звезди, почели събитието.

Партньор на сцената й беше известният артист Бенедикт Къмбърбач, известен у нас с ролята си на Шерлок Холмс в едноименния сериал.

През годините 36-годишната Абдоу постоянно е залагала на провокативни рокли, само че в никакъв случай не е била толкоз смела в избора си.

Иначе тенисистите Роджър Федерер и Серина Уилямс стнаха носители за премиите “Лауреус” за спортна персона на 2017 година. Швейцарецът беше отличен и за “Завръщане на годината”. За двамата това бяха пети награди в кариерите им.

На церемонията в Монако бяха отличени още международните първенци във Формула 1 от Мерцедес, които станаха тим на годината, голфърът Серхио Гарсия за пробив на годината, откакто завоюва Мастърс-а, а прекратилият кариерата си именит капитан на Рома Франческо Тоти получи приз за извънреден принос към спорта.
When your mam thinks it’s funny to buy you a t-shirt. pic.twitter.com/fG4W2GWk0h
— Kate Abdo (@kate_abdo) February 3, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР