Все по-малко вероятно е Лаутаро Матинес да премине в Барселона

...
Все по-малко вероятно е Лаутаро Матинес да премине в Барселона
Коментари Харесай

Интер няма да отстъпи - Барса трябва да плати много, ако иска Лаутаро

Все по-малко евентуално е Лаутаро Матинес да премине в Барселона след края на сезона. Ръководството на Интер е неумолимо и няма да прави никакви отстъпки, което значи, че аржентинецът съвсем несъмнено остава на " Сан Сиро ". " Нерадзурите " са в мощна позиция, тъй като Лаутаро има дълготраен контракт, а също така клубът прибра сериозна сума за Мауро Икарди от Пари Сен Жермен и не е притиснат да продава.

Джанлука Ди Марцио обясни обстановката към бъдещето на нападателя. Той може да се озове в Барса единствено в случай че каталунците задействат откупната му уговорка на стойност 111 млн. евро, или в случай че платят сред 90 и 95 млн. и прибавят към договорката собствен футболист по желание на Интер. И двата разновидността не устройват Барса.

Спекулациите за възможен негов трансфер съществено се отразиха на формата на Лаутаро Мартинес. Те започнаха още преди паузата поради пандемията и аржентинецът е в серия от 6 мача, в които не е отбелязал гол.  Стоичков: Луис Суарес ще бъде съвършен наставник за Лаутаро Мартинес
Междувременно, Интер възнамерява да задържи Алексис Санчес, който е в отбора чартърен от Манчестър Юнайтед. Възможно е както да се стигне до трансфер, по този начин и " алените дяволи " да преотстъпят чилиеца за още един сезон.

31-годишният нападател има контракт с Юнайтед до 2022 година. Той беше малтретиран от травми през последните месеци и не оказа помощ задоволително на Интер, само че Антонио Конте се надява взаимната им работа да продължи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР