Все по-голям брой християни се молят един с друг в

...
Все по-голям брой християни се молят един с друг в
Коментари Харесай

Марк Уолбърг споделя послание за Пепеляна сряда, разкрива ежедневна рутина, която започва с молитва

Все по-голям брой християни се молят един с различен в Пепеляна сряда посредством католическото приложение за медитация Hallow.

Платформата, която означи максимален скок от консуматори след излъчването на своята реклама за Super Bowl, бързо се трансформира в обичано място за християни, които желаят да станат по-близо до Бог посредством молитва.

Актьорите Марк Уолбърг и Джонатан Руми, които водят международните молитвени медитации, разискаха реакцията си на скока на почитателите по време на „ Fox & Friends “ и за какво имат вяра, че започването на деня с молитва е значимо всяка заран.

„ Хората постоянно се питат от какво се отказвате? Отказах се от доста неща за Великия пост, без значение дали става дума за… алкохол или нещо… сладко, само че за мен това в действителност е да се пробвам да направя повече … пробвайки се да бъда по-добър, пробвайки се да израсна като човек, като прислужник. Бог, татко, съпруг… като пример… и употребявайки целия този опит от действителния живот, който имам “, сподели У...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР