Все по-голям брой американци искат Джо Байдън да насърчи Израел

...
Все по-голям брой американци искат Джо Байдън да насърчи Израел
Коментари Харесай

Анкета на CBS News: Все по-голям брой американци казват, че Байдън трябва да насърчи Израел да спре действията в Газа

Все по-голям брой американци желаят Джо Байдън да насърчи Израел да спре военните дейности в Газа; и оправянето на господин Байдън със обстановката в този момент е спаднало до най-ниските си равнища до момента.

В анкетата, извършена преди атаката с дронове и ракети на Иран срещу Израел, нямаше доста звук измежду американската общност за Съединени американски щати. военни дейности против Иран, в случай че Иран удари Израел. Вместо това повече биха предиздвикали Съединени американски щати да поддържат идващите дейности на Израел.

Г-н. Байдън е изправен пред необикновен напън в личната си партия във връзка с спора Израел-Хамас, където демократите също показват възходяща благосклонност към палестинския народ, дружно с израелците; и манипулирането на господин Байдън понесе необикновен удар и измежду по-младите американци.

Мнозина симпатизират както на израелския, по този начин и на палестинския народ, само че процентът на демократите, които също споделят, че симпатизират доста на палестинския народ, е повишен по отношение на предходната есен.

Огромното болшинство от Американците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР