Все по-често ставаме свидетели на двойки, които решават да не

...
Все по-често ставаме свидетели на двойки, които решават да не
Коментари Харесай

Кои зодии мечтаят за брак и кои се плашат от него

Все по-често ставаме очевидци на двойки, които вземат решение да не официализират връзките си, а живеят дружно без брак. Някои го дефинират като акт на новото потомство, други като пренебрежение към традициите и не признават техните връзки. Много са образците по какъв начин взаимното общуване без публична гала по никакъв метод не въздейства на връзките в фамилията. Това каква зодия сте също оказва своята роля в решението дали да сключите брак или не.

Ето кои са зодиите, които жадуват да минат под венчилото:

Везните се нуждаят от формален съюз. Те мечтаят за щастлива връзка и желаят обич, с цел да се усещат в действителност удовлетворени в живота си. Този знак обича да прави нещата публични и по тази причина бракът го кара да се усеща по-сигурен. Везните обожават сантименталната страна на сватбата и желаят да отпразнуват любовта си със своята сродна душа.

Козирогът вижда брака като доказателство за обич.Тези хора изпитват потребност от непрекъснато утешение и нищо не може да ги накара да се усещат по-добре от някой, който е подготвен да посвети живота си на тях. Преди всичко Козирогът е горделив и търси сътрудник, който постоянно ще му бъде правилен. Той би трябвало да направи връзката си публична, с цел да бъде същински щастливи.

Стрелецът е доста демодиран. Представителите на тази зодия харесват формалните задължения и обичат класическата сватбена гала. Това включва обичайна църковна женитба, гражданския обред, както и празненството с околните, фамилията и приятелите.

Ракът е същински романтик. Тези хора би трябвало да задоволят своята сантиментална страна и имат предпочитание да основават запаметяващи се прочувствени моменти с колегата си. Затова е напълно естествено да обичат и концепцията за брака, като за тях това е последваща стъпка в връзките сред двама души.

Телецът желае сигурност. Телците харесват традицията, както и тихия и сигурен живот. За тях брака е за цялостен живот и мисълта, че ще бъдат женени за някого им дава спомагателна убеденост в силата на връзката.

Лъвът желае зашеметяваща рокля. Дамите от тази зодия харесват концепцията за брак поради голямото празненство и опцията да бъдат център на внимание. Те обичат да купонясват и нямат самообладание за своята празнична вечер. Също по този начин те обичат да вършат любовта и лоялността си публични и нямат самообладание да се показват като двойка пред всички, които обичат.

А ето и зодиите, които са срещу брака:

Овенът ненавижда протокола. Те в действителност не харесват концепцията за брак, това ги нервира. Тези хора се нуждаят от пристрастеност в живота си, а не от рутинна гала, която всеки прави. Все отново този знак обича да се отличава и не би следвал някакви клишета, било то и сватбата.

Водолеят се плаши от концепцията за женитба. Самата мисъл за брак кара Водолеите да настръхват. Просто на тях не им харесва концепцията да изгубят свободата си, защото по природа са самостоятелни. Освен това приготовленията за самата женитба и всички посетители, на които би трябвало да извърнат внимание, им идва допълнително.

Скорпионът вижда брака като огромна стъпка. С тези хора нещата са на правилото „ всичко или нищо ”! Те могат да бъдат буйно женени, само че също по този начин са доста отворени към концепцията за бракоразвод и по тази причина слагат под въпрос дълголетието на брака.

Девата намира концепцията за женитба за обезсърчаваща. От една страна, бракът е метод с колегата си да си засвидетелствате преданост и предпочитание да бъдете дружно. От друга страна обаче Девите се опасяват от разлъка и затрудненията от развода, по тази причина не бързат с тази значима стъпка.

Рибите не могат да схванат паниката към сватбата. Те ще желаят да се оженят, в случай че са в другарска и постоянна среда, която ги кара да се усещат сигурни. Рибите освен се женят за колегата си, те го обвързват и за всичките си другари и семейство. Да се ​​ожениш за човек от тази зодия значи в действителност да го доведеш в фамилията си и по тази причина това е плашеща стъпка за Рибите, както и толкоз огромен ангажимент.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР