Все по-често се питам заслужавам ли да ме лишат от

...
Все по-често се питам заслужавам ли да ме лишат от
Коментари Харесай

Заслужавам ли да ме лишат от моя дом, пита Сакскобургготски

Все по-често се запитвам заслужавам ли да ме лишат от моя дом и принуждават да напусна Родината. Питам се и до каква степен предпазено е правото на благосъстоятелност на всеки български жител и на задграничния вложител от сходни политически подбудени похищения. Тези въпроси задава в особено изказване цар Симеон II, оповестено на уеб страницата му.
То е във връзка решението на Софийски градски съд на първа инстанция, че дворецът " Врана " не е негов, а на страната.
" Последните няколко дни получих стотици позвънявания и мейли от страната и чужбина. Прочетох доста публикации, изявленията и позиции в обществените мрежи на хора, възмутени от откровените неистини, които се тиражират за нас. Това откровено трогна мен и Царицата! Много от тях бяха от сънародници, които не познавам персонално. В този непосилен за нашето семейство миг, когато след 75 години може в една свободна и демократична България да бъда заставен към второ заточение, тази поддръжка е изключително скъпа!
Все по-често се запитвам заслужавам ли да ме лишат от моя дом и принуждават да напусна Родината. Питам се и до каква степен предпазено е правото на благосъстоятелност на всеки български жител и на задграничния вложител от сходни политически подбудени посегателства”, акцентира Сакскобургготски.
Може би доста хора не ме познават и мерят със своя критерий. За тях желая за следващ път да заявя, че 55 години съм живял и без тези парцели. Вече се уповавам единствено на това, че похищенията над мен няма да останат незабелязани в чужбина, където частната благосъстоятелност е неприкосновена. Още един път от сърце благодаря на всички за изразената съпричастност, се споделя още в изказването на Симеон Сакскобургготски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР