Все по-често родни знаменитости показват, че можеш да имаш бляскав

...
Все по-често родни знаменитости показват, че можеш да имаш бляскав
Коментари Харесай

Многодетни майки с кариера: Кали и Ромина мислят за четвърта рожба, Емилия и Гущерова се спряха на три, засега…

Все по-често родни звезди демонстрират, че можеш да имаш блестящ живот и кариера и по едно и също време с това да си съвършена майка, и то на три деца, демонстрира инспекция на „ Телеграф “.



Най-актуалната многодетна майка е Светлана Василева - Гущерова. Миналата седмица тя роди третото си отроче, момче, който кръсти Християн, на половинката си. Моделката постоянно е мечтаела за огромно и сплотено семейство. Първата им рожба, Анелия-Добромира, неотдавна означи четири години. Малко по-късно се появи първият ми наследник, който кръстиха на дядо му Добромир. Дали гущерови с децата Времето ще покаже.

Наскоро и фолк звездата Емилия също даде живот на трето си дете. Момичето се споделя Жоржина и е първото общо дете на изпълнителката с дългогодишния й другар Жорж Башур. Другите две деца на Емилия са от предходния й брак с Коко Динев. Малката й щерка Мира която е на пет години и 13-годишнният Иван.

Фолк певицата Кали, която е майка на три момчета от три разнообразни мъже, призна, че не е невероятно да роди и четвърто. От известно време в живота на певицата има нов мъж. За разлика от предходни свои връзки, които са били на показ този път Кали ревниво крие връзките с мъжа до себе си. Първият наследник изпълнителката се ражда когато е доста млада от връзката си с Иван. Вторият й наследник е роден от връзката на Кали с Антон Краус. След раздялата им в живота й се появява Влади, а след връзките с него певицата става майка за трети път.

Ирина Тенчева е доста оправна жена. Освен че е майка и брачна половинка, тя е сполучлива бизнес дама и инфлуенсър. В дома на половинката на продуцента Иван Христов се чува доста детски шум. Ирина е майка на три деца. А двамата с Иван дружно отглежда четирима наследници. Преди да открадне сърцето на Иван и да нашуми в ТВ средите, Ирина бе в брак с Георги Сарачинов. Връзката им продължава до 2011 година, когато Тенчева стартира любовен романс Иван. От него тя има две деца - Виржиния и Спас. Когато се събира с Иван тя поема постоянно грижите за порасналата щерка на продуцента - Ава. Не след дълго Ирина ражда третото си дете Самуил.

Мис България 2010 Ромина Тасевска към момента е в тима на майките с три деца. Тя става майка за първи път когато е на 24, а през днешния ден осем години по-късно има три деца.  Жасмина Тошкова - позната като Жаси от „ Сделка или не “, посрещна първата си рожба през 2014 година. През идващите две години фамилията се снабди с още две деца.

Преподавателят по пеене Етиен Леви има зад тила си два брака и три деца, а в този момент е влюбен още веднъж и живее с трета жена. И трите деца на колоритния музикант го обожават. Дъщерята Емануела е абитуриентка.

Звездата Стоян Алексиев от „ Откраднат живот “ също е татко на три деца. От брака си с Надя той има наследник - артистът Александър Алексиев. От първия си брак пък има други двама наследници - Цветан Алексиев и цигуларката Елица Алексиева. В фамилията им е израснал още едно дете, Венци, синът на брачната половинка му от предходен брак.

Бизнесменът Петко Димитров също е баща на три момчета. Първото е от любовта му с Мария Игнатова – Виктор. В лицето на танцьорката Яна Петко откри същинската обич. Тя пък го подари с две момчета – Доменик и Ян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР