Все по-често размишлявате върху пиенето си и установявате, че може

...
Все по-често размишлявате върху пиенето си и установявате, че може
Коментари Харесай

Съвети от експерти: Как да ограничим алкохола?

Все по-често размишлявате върху пиенето си и установявате, че може да имате проблем с алкохола? Искате да намалите потреблението на алкохол, само че не знаете от кое място да започнете? Дори дребните промени могат да донесат осезаеми изгоди.

Ето 7 потребни съвета от експерти, по какъв начин да спрете в точния момент и да ограничите потреблението на алкохол.

1. Определете задачата си и си водете „ дневник за пиянство “

Решете какъв брой алкохол желаете да пиете - Определете броя на дните, които ще пиете и оптималното количество алкохол, което консумирате по това време. Колкото по-малко дни изберете, толкоз по-добре за вашето здраве.
Защо не може да пиете алкохол, до момента в който приемате медикаменти?
Мнозина са чели листовките в опаковките на медикаменти, че таблетките не би трябвало да се „ смесват “ с питиета, съдържащи алкохол....
Прочети повече
Записването на количеството, честотата и аргументите за приложимост на алкохол ще ви помогне да разберете самостоятелния си модел на пиянство. Благодарение на това вие също ще можете да определите какво би трябвало да измененията в него.

2. Не бързайте

Забавете темпото: пийте не повече от едно пиво на час, а след всяка алкохолна напитка би трябвало да пиете без-алкохолно пиво. И запомнете - не е нужно да пиете всеки „ рунд “. Ограничете се единствено до тези питиета, които в действителност обичате да пиете и се откажете от тези, които бихте желали да пиете, „ тъй като са алкохол “.

3. Опитайте се да пиете слабоалкохолни или безалкохолни питиета

Безалкохолните бири, сайдери и виновност не са имали добър усет в предишното. За благополучие техният усет и качество са се подобрили задоволително, с цел да завоюват надпревари с алкохолните си сътрудници. В магазините има даже секции с ниски и безалкохолни питиета.
Ако спрем алкохола за месец, с нас ще се случат тези 7 промени
Хубаво е в случай че не сте почнали да се ограничавате от алкохола да го извършите, с цел да пречистите организма си и да дадете дребна отмора н...
Прочети повече
4. Не е срамно да кажеш " не, благодаря "

Не всички хора пият. Въз основа на последните статистически данни на СЗО даже може да се каже, че съвсем половината от популацията на света не пие: 2,5 милиарда души (44,5%) в никакъв случай през живота си не са пили алкохол! Хората, които считат, че упражняването на мощно въздействие е добре, би трябвало да се усещат неправилни!

Ако не можете да кажете „ не, благодаря “ безапелационно, практикувайте. Освен това не забравяйте, че колкото по-рано откажете, толкоз по-малко е евентуално да се предадете. Когато се колебаете, имате време да измисляте извинения да не пиете.

5. Яжте преди и до момента в който пиете

Никога не пийте на празен корем. Преди да посегнете към алкохола, не забравяйте да ядете храна. Това ще забави усвояването на алкохола в кръвта. Също по този начин, пробвайте се да ядете, до момента в който пиете алкохол.
Абсурдни теории, в които имат вяра феновете на алкохолните питиета
Когато консумираме алкохол, не можем да знаем по какъв начин тъкмо ще се отрази той на организма ни. Има ли обаче връзка сред това какъв алкохол...
Прочети повече
6. Намерете други възможности

Опитайте се да запълните свободното си време с нови, здравословни действия. Търсете пристрастеност. Запознайте се с нови хора или се свържете още веднъж с тези, които сте не запомнили. Ако алкохолът ви оказва помощ в обществени обстановки, контролира настроението ви и го пиете, с цел да се справите с проблемите си, потърсете други други възможности. Безцелното " наливане " няма да реши проблемите ви, в противен случай!

7. Помолете за помощ

Ако смятате, че пиенето ви излиза отвън надзор макар стъпките, които сте подхванали, не се срамувайте да помолите за помощ. Много хора употребяват този тип поддръжка.

Можете да се свържете с най-близката клиника за лекуване на зависимости и взаимни пристрастявания.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР