Все по-често хората прибягват до антибиотик, дори и при лека

...
Все по-често хората прибягват до антибиотик, дори и при лека
Коментари Харесай

4 естествени заместителя на антибиотика

Все по-често хората прибягват до антибиотик, даже и при лека простуда, с цел да предотвратят развиването на по-сериозна зараза. Това обаче не просто вреди на организма ни, само че и основава устойчивост към медикаментите и те стопират да работят тогава, когато в действителност са нужни.
Можем да сменяем хапчетата от аптеката с няколко натурални храни, които да ни оказват помощ в борбата с заболяванията. Ето кои са те:
 Болести съгласно кръвната група Болести съгласно кръвната група
Може ли кръвната група да повлияе на здравето ви? Докато здравната общественост клати сред приемане и отменяне на концепцията, възходящ...
Боб  
Той е извънредно потребен, когато е в зелената си шушулка. Той е потребен и леснодостъпен естествен антибиотик. Той може да бъде открит целогодишно, както консервиран, по този начин и замразен. Бобът ще усъвършенства доста вашето положение. Той оказва помощ и при битката с холестерола и предотвратява повишението на кръвната захар.
Куркума и Мед
Медът има лечебно свойство, в това число антибиотично. Той е едно от най-ефективните средства в битката с бактериите. Куркумата има същите свойства. Това е и втората съставна част на т.нар златен мед. За да си го приготвите ви би трябвало 1 ч.л куркума на прахуляк и 40 гр. мед. Сместта е потребна за гърлото, храносмилателната система и бъбреците.

 Здравословните проблеми на тези зодии са … (ЧАСТ I) Здравословните проблеми на тези зодии са … (ЧАСТ I)
Ако желаете авансово да разберете за характерностите на тялото си и да избегнете риска от съществени болести, би трябвало да знаете к...
Чесън
Той се употребява от незапомнени времена, макар неприятната му миризма. Сред рецептите, излъчени от предишното има и такива за хранене, само че и такива за възстановяване на здравето. Използвал се е даже в битката с чумата.
Кромид лук
Братът на чесъна има сходните антибактериални свойства. Може да се изполва като лекарство – той е цялостен с витамини, антиоксиданти, желязо и калий. Тези свойства се задържат след термична обработка, тъй че е добре той да се употребява и като фалшификация за ястия.
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР