Все по-често чуваме жени около нас да се оплакват, че

...
Все по-често чуваме жени около нас да се оплакват, че
Коментари Харесай

Защо мъжете да бягат от сериозни връзки

Все по-често чуваме дами към нас да се оплакват, че не са останали свестни мъже . Колкото другари и познати имаме, които са щастливи в любовта, толкоз са и тези, които все не съумяват да я намерят. Разбира се, всяка монета си има две страни и за всеки проблем - двама отговорни.

Да погледнем обстановката от мъжката страна. Прекалено е извънредно и неопределено да заключим, че всички мъже са идентични и никой не желае съществено обвързване. Просто от време на време в главите им светват едни сигнални лампички, които ги карат да се оттеглен, когато любовната игра загрубее. Тях обобщават от Your Tango, въз основата на проучване в Reddit.

 Снимка 351167

По-добре за всички

Понякога нашето отношение няма нищо общо с решението на половинката ни да скъсаме. Дори в противен случай - той ни мисли положителното и знае, че не е кадърен да ни го даде . Ако вижда, че не сме щастливи или че работата му идва допълнително и няма време за нас, то би трябвало и ние да се замислим дали не ни прави услуга.

Проблеми, проблеми

Има една приказка, че с мъжа би трябвало да се усещаме щастливи, тъй като нещастни можем да си бъдем и сами. Същото важи и в противоположната посока. Ако връзката способства в живота му само с безкрайни кавги, стрес и нерви , няма нищо необичайно някой да желае да постави край. Особено в днешното всекидневие, цялостно с финансови усложнения и кахъри в офиса.

 Снимка 351168

Единствената

Има мъже, които са непоправими романтици и прекарват живота си в очакване на същинската жена. В това няма нищо неприятно, несъмнено. Но в това време запълват времето си с неангажиращи връзки , било то поради секс или просто някакво привличане. Но те са безапелационни, че за сходни връзки не си заслужава да се хвърлят изключително старания.

Истината

Изненадващо или не, точно тя се трансформира в препъникамъче на доста връзки. Никой не обича да бъде лъган, изключително мъж с достолепие. И когато получава неистина след неистина, това няма по какъв начин да не го принуди на крайни дейности.

Лесно и просто

За някои мъже една сериозна връзка наподобява просто като сериозна спънка в живота . От една страна, е съобразяването с нечии непознати стремежи и невъзможността да вършат каквото желаят - някои ценят свободата повече от любовта и това е тяхното право на персонален избор.

 Снимка 351169

От друга страна, има го и финансовият аспект . Колкото и необичайно да звучи фразата " нямам пари за гадже ", някои разсъждават тъкмо по този начин.

Самооценката

Мъжете, които отделят прекомерно огромно внимание на външния си тип , постоянно също се отхвърлят от дълги връзки. Причината е, че концепцията един ден да бъдат остарели, грозни и плешиви - и по тази причина половинката им да ги изостави, по никакъв начин не им харесва. Дори този сюжет да е единствено в главите им.

Самодостатъчност

Наистина има хора на този свят, които считат, че имат всичко и са удовлетворени от живота си, даже в него да няма обич . Тогава за какво да поправят нещо, което не е развалено?!

 Пролетно ободряване на връзката
Пролетно ободряване на връзката

И любовта има потребност от поддръжка

Опит

Тук още веднъж има два аспекта. Ако мъжът има горчив опит с няколко дълги и нещастни връзки, изцяло разумно е да не желае отново да бъде основно настоящо лице в сходен сюжет. А в случай че до момента не е имал сходни връзки , това също ще го накара да се отдръпне, както човек бяга от незнайното и го приема с съмнение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР