Все по-често чуваме да се казва, че 50 е новото

...
Все по-често чуваме да се казва, че 50 е новото
Коментари Харесай

Тайната на Брук Шийлдс да изглежда толкова добре на 57 г.

Все по-често чуваме да се споделя, че 50 е новото 30. И въпреки всичко, съгласно нас става въпрос по-скоро за изключения при някои дами - каквото и да си приказваме, много мъчно е 50-годишна жена да наподобява по-добре от 30-годишно момиче.
 Брук Шийлдс и прочувственото й видео, в което още веднъж изпраща щерка си в лицей
Тежката разлъка на Брук Шийлдс

“Най-ужасното нещо, което съм преживявала в живота си ”

Колкото и старания да поставяме за тялото се, както и добре да се грижим за него обаче, годинките си споделят своето. А дребните признаци, че остаряваме, с всеки минал ден стават все по-забележими.

Ако обаче съблюдаваме избран хранителен режим и спортуваме постоянно, можем и да изглеждаме в действителност удивително, а с фигурата си да караме доста млади девойки да ни завиждат.

Типичен образец за добре поддържана жена на 50+ години е Брук Шийлдс. Актрисата навърши 57 години на 31 май, само че за годините си наподобява в действителност ослепително. И с цел да не звучат думите ни някак хвърчащо, прилагаме и малко " доказателства " под формата на видео. 

Брук Шийлдс разкри една от своите секрети за това по какъв начин се поддържа във форма. И тя е ледена вана. В нейния случай мразовит басейн. Актрисата показа клип, на който я виждаме по бански да се потопява в дребен басейн. И съдейки по изражението на лицето ѝ, е пълен с доста студена вода. 
 Никол Шерцингер, ледена вана и по какъв начин се поддържа във форма певицата
Когато Никол Шерцингер се потопи в ледена вана

Още един превъзходен метод да се поддържаме във форма

" Както повелява традицията на Деня на благодарността ", написа Брук Шийлдс под клипа. А приносът на ледените вани е безспорен, както скоро потвърди и Никол Шерцингер. Също като Брук Шийлдс, и Никол се грижи да има здрав дух в крепко тяло и поддържа здравето си по този метод.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР