Все по-често бъдещи родители чуват шегата Какъв пол ще е

...
Все по-често бъдещи родители чуват шегата Какъв пол ще е
Коментари Харесай

Пансексуалност – да се влюбваш във всички

Все по-често бъдещи родители чуват шегата „ Какъв пол ще е детето ви? Всъщност то единствено ще си реши като порасне “ Факт е, че живеем във времена на полова гражданска война. Половите ограничавания падат, определението на функциите в обществото надскачат биологичната принадлежност към женски или мъжки пол .

Същото става и със сексуалността. Мъжете не се притеглят единствено от дами, дамите не се притеглят единствено от мъже.

Но не е задоволително и да се наречеш „ бисексуален “, тъй като това лимитира избора на колегата ти, който може да желае да е транссексуален, хетеро или да е в развой на търсене на себе си .

Така се ражда терминът „ пансексуален “ - да имаш свободата да си притеглен от всяко човешко създание не поради половите му белези и полова ориентировка, а поради това, което е.

Пансексуалността надскача границите на половете и хомосексуализма , даже на самия секс.

Отношенията сред хората, написа " Ню Йорк Таймс ", зависят от вътрешните им качества, а не от половата им принадлежност.

Разбира се, пансексуалността е елементарен метод да отговориш уклончиво на въпроса „ Каква е половата ти ориентировка? “.

Ироничното е, че колкото повече граници падат, толкоз повече обществото робува на стандарти, изключително в Холивуд.

Макар да поддържат свободното изложение, кино-дейците са  безкомпромисни към хора , които са декларирали намерено, че са гей.
 Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO! Edna предлага Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO!
Актьорът Мат Бомър например се размина с основната роля в , тъй като не може педераст да пресъздаде основния воин в женски мечти.

Вероятно ще чуваме термина „ пансексуалност “ все по-често. Дали ще го приемем, дали ще свикнем с него и дали ще сме толерантни, зависи от нашите вътрешни граници.

Единственото изискване е да не пречим на останалите да живеят по метода, по който им харесва.  
 14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена
Още от " Под завивките ":

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР