Все по-чести са новините от Италия за вълната от пациенти,

...
Все по-чести са новините от Италия за вълната от пациенти,
Коментари Харесай

Ужасът от първо лице: Да живееш с тялото на сестра си, загинала от коронавируса

Все по-чести са новините от Италия за вълната от пациенти, на които лекарите не могат да оказват помощ.

Миналата седмица млад мъж от Неапол описа в обществените мрежи по какъв начин сестра му въобще не получила лекуване и даже мъчно била погребанa.

Tрагичен връх в Италия: 793 души умряли за денонощие от COVID-19 В Испания смъртните случаи към този момент са над 1300, а заболелите – близо 25 хиляди
Мащабът на човешката покруса надвишава визиите за действителността. В миг на обезсърчение италианският артист Лука Францезе от Неапол описа в обществените мрежи за ужаса, в който го слага COVID-19 – заставен е да живее с тялото на сетрра си, умряла от вируса.

„ Вчера сестра ми умря, най-вероятно поради вируса. От тогава очаквам отговори. Съсипани сме. Италия ни изостави. Нека бъдем мощни дружно – апелирам, споделете това видео на всички места “, споделя Лука.

Бергамо в тестване: Най-застрашеният град в Италия в борба за живота В града назовават обстановката "апокалипсис " и в действителност по този начин наподобява
В изявление за bTV Францeзе описа, че в семсйството има още трима инфектирани. В един дом живеят родителите му, дружно със фамилиите на трите му сестри. В началото на март една от тях се разболява. Страдала от епилепсия, само че водела естествен метод на живот.

„ Симптомите на настинката станах по-сериозни през седмицата, след това се наложи да остане на легло и вечерта на 7 март се утежни доста и изпадна в кома; тогава нямаше към този момент какво да се направи “, показа италианецът.

Снимка: btvnovinite.bg

Въпреки че се утежнява, дамата по този начин и не постъпва в болница. Как продължава борбата на италианското семейство с подлата болест и какво е посланието му към света – гледайте довечера в предаването „ bTV Репортерите “ от 19:30 ч.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 163 0 3 3 Света 308720 3730 13071 95834 Заразени* Нови Починали България 163 0 3 Света 308720 3730 13071
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР