Все по-близо сме до тазгодишния Хелоуин и вече започва чуденето на

...
Все по-близо сме до тазгодишния Хелоуин и вече започва чуденето на
Коментари Харесай

Как Хайди Клум ще надмине себе си

Все по-близо сме до тазгодишния Хелоуин и към този момент стартира чуденето на какво животно да се създадем. Е, може и да не е животно, само че най-често тъкмо до това опираме.
 Хайди Клум, Хелоуин, Том Каулиц и с какъв костюм изненада моделът тази година
Хайди Клум отново надмина себе си

Винаги ужасно истинска

Разбира се, не сме си и помисляли, че царицата на Хелоуин -  Хайди Клум , занапред обмисля по какъв начин да се маскира за празника. Със сигурност подготовката за костюма ѝ е почнала още през лятото. Поне по този начин беше предходната година.

Тогава моделът изненада всички като се появи, облечена като червей. И то напълно безусловно. Естествено, за този Хелоуин нямаме ни най-малка визия какво ли може ѝ хрумне.

Самата Хайди Клум пази в строга загадка всичките си проекти. В изявление за Entertainment Tonight моделът въпреки всичко се смили над всички любопитковци и даде напълно дребни насоки какво ни чака по-късно повече от седмица.

Клум споделя, че е летяла по пет часа в посока до мястото, на което се създава костюмът ѝ за Хелоуин, и то единствено с цел да види по какъв начин върви процесът. Относно самия костюм, Хайди Клум издава само, че ще бъде доста пъстър и огромен.
 Хайди Клум и фотосите, които показа от тийнейджърските си години
Как е изглеждала Хайди Клум в тийнейджърските си години

Подготовка за кариера на модел

И даже загатва, че ще е толкоз огромен, че може да се наложи придвижването по улицата пред мястото, на което ще бъде празненството ѝ за Хелоуин, да бъде блокирано. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР