Все по-близо съм до някаква секта като гледам как се

...
Все по-близо съм до някаква секта като гледам как се
Коментари Харесай

Този варненец участва в Сървайвър, днес вече не пие кафе и алкохол, близо е до сектантството 

" Все по-близо съм до някаква фракция като виждам по какъв начин се лимитирам ", призна си през днешния ден Чефо от " Сървайвър " в предаването " Преди Обед " и добави " в момента избягвам да пия алкохол, да одобрявам кофеин, да хапвам рафинирана захар ".

Участникът на рисковото риалити си прави ограничения, неприемливи за естествения българин. Актьорът, обаче, взема решение да прави тези жертви не заради езотерични аргументи, а има научно пояснение. " Тези неща покачват хормонът допамин в тялото ни, и това води до привързаност. Трябва да не сме пристрастени към нищо! Това е една ежедневна борба в живота ми ", обясни дисциплинираната риалити звезда. 

Освен, че не си пийва и хапва случайно, варненецът също се разсънва всяка заран с леденостуден душ, както и специфични дихателни извършения.

На въпроса от къде се е въодушевил на този метод на живот, Стефан отговори: " Марк Аврелий. Стоицизмът може да възпита доста добродетели в хората и той ме избави в доста сложни моменти. Стоицизма те учи да приемаш неща, които не са под твой надзор ", показа за своите метафизичен убеждения Чефо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР