Все пак, в някои дни в низините времето ще бъде

...
Все пак, в някои дни в низините времето ще бъде
Коментари Харесай

Изненадваща Прогноза! През Следващите Дни Се Очавква Нов Обрат На Времето!

Все отново, в някои дни в низините времето ще бъде с огромна възможност съвсем изсъхнало, макар следобедното развиване на купести облаци.

Ето, в скъсен вид, предстоящите температури и превалявания по места в идващите няколко дни докъм средата на идната седмица и най-общите предварителни сюжети за времето по-късно:

Днес до края на деня условия за краткотрайни валежи има в съвсем цялата страна, като се изключи крайните източни региони. Максималните температури ще бъдат от към 17 градуса в по-високите места с плътна облачност, до към 24 в някои региони на Тракия и крайните североизточни елементи. Минималните стойности на следващия ден и в идващите дни ще са към и малко над 10 градуса, по тази причина няма да ги загатваме за всеки ден.

>>>Галерията от карти с предстоящите превалявания по региони и количества можете да видите тук>>>

Утре, петък, от североизток-изток ще прониква по-топъл въздух и дневните температури ще са от 18-19 по високите полета на запад и по Черноморието, през 21-24 в по-голямата част на Тракия и Дунавската низина и до 26, 27 в крайните североизточни региони. Вероятност за местни краткотрайни превалявания има над огромна част от страната, а по-малка е тя в ниските елементи на Дунавската низина и Тракия.

В събота може да се разчита на релативно (на фона на това от тези дни) хубаво време, най-малко що се касае до низините. Краткотрайни валежи ще има основно над планините. Топлата въздушна маса от изток ще увеличи температурите, изключително в низините и местата с повече слънце. Максималните температури ще доближат там до 26, 28 градуса тук-там. В полупланинските и по-високите елементи, стойностите ще бъдат сред 21 и 25 градуса.

Очаквани превалявания в неделя след обяд

В неделя ще се усили източният вятър. температурите ще останат относително високи, от 22 до 27 градуса. Превалявания ще има основно над планините и основно над старопланинската верига.

В понеделник гръмотевични стихии ще има над западната половина на страната, а във вторник - на по-малко места, главно в планините. Температурите ще се намалят с градус-два и ще бъдат от 20, 21 до 25 градуса.

Очаквани превалявания за 12-часов интервал от 12 до 24 часа в понеделник, съгласно модела GFS,интерпретация на meteoinfo.by

Без основна смяна ще остане времето и през остатъка от идната седмица. В някои дни ще има повече слънчеви часове, само че в множеството краткотрайните валежи, съпроводени от гръмотевици, тук-там и от местни градушки, ще бъдат съвсем ежедневни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР