Все пак майка й, Хана Леви, казва, че е било

...
Все пак майка й, Хана Леви, казва, че е било
Коментари Харесай

Много деца все още пропускат детска градина. След пандемията някои родители не виждат смисъл

Все отново майка й, Хана Леви, споделя, че е било вярното решение да пропусне детската градина. Искаше Айла да се любува на това, че е дете. Има задоволително време, разсъждаваше тя, щерка й да развие умения за учене.

Броят на децата в детските градини в държавните учебни заведения понижа по време на пандемията от COVID-19. Притеснени от вируса или искайки да избегнат онлайн учебното заведение, стотици хиляди фамилии отложиха началото на учебно заведение за своите дребни деца. Повечето са се върнали към някакво учебно образование, само че даже три години след затварянето на учебните заведения заради пандемията, записването в детска градина продължава да изостава.

Някои родители като Леви не виждат огромна стойност в обичайна детска градина. За други това е въпрос на задържане на децата в други условия за грижа за децата, които по-добре дават отговор на метода им на живот. И за мнозина детската градина просто към този момент не е хипотетичната първа стъпка в формалното обучение на детето, още един знак за метода, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР