Все пак Димитър Найденов влиза в кметската надпревара в Бургас.

...
Все пак Димитър Найденов влиза в кметската надпревара в Бургас.
Коментари Харесай

И Константин Бачийски, и Димитър Найденов влизат в кметската надпревара в Бургас

Все отново Димитър Найденов влиза в кметската конкуренция в Бургас . Той е бил регистриран от Инициативния си комитет в Общинската изборна комисия /ОИК/ безусловно минути преди да изтече крайният период.

Преди 17:00 часа в ОИК-Бургас се е явил и Константин Бачийски . Той се е записал за кандидат-кмет от Политическа партия „ Средна европейска класа “. Вписани са и претендентите за общински съветници от партията.

Припомняме, че денем стана ясно, че „ Продължаваме промяната “ /ПП/ и „ Демократична България “ /ДБ/ дефинитивно ще се явят на локалния избор в Бургас без обща кандидатура за кмет . Последните диалози по тематиката не са довели до резултат и в последна сметка обединението ще има.

Въпреки това партията на Кирил Петков и Асен Василев ще поддържа Константин Бачийски , повдигнат за кандидат-кмет от Политическа партия СЕК, която стана мандатоносител на Политическа партия на изборите през ноември 2021 година, когато към момента не беше записана като партия.

Темата за общ претендент на двете партии беше повдигната от Найденов , който пък се употребява с поддръжката на Демократична България.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР