Все още вярвам, че служебните министри ще управляват до 2022

...
Все още вярвам, че служебните министри ще управляват до 2022
Коментари Харесай

Симеон Дянков: Служебните министри ще управляват до 2022 година

" Все още имам вяра, че служебните министри ще ръководят до 2022 година, вървим към едно безвремие, където се обрисува втори длъжностен кабинет ". Това разяснява Симеон Данков, някогашен вицепремиер и министър на финансите по Нова ТВ.

Той предизвести, че към този момент няколко значими решения се забавят, Планът за възобновяване и развиване най-вече, които ще бъдат взимани и осъществени от второ служебно държавно управление.

Тези трети избори и следващо ръководство на служебни министри за някогашния вицепремиер е рискова обстановка - едната причина е положението на демокрацията, започваме да се тормозим, че тя не работи добре.

Дянков е уверен, че България не може да си разреши да забавя Плана за възобновяване, а ние сме единствената страна, без Нидерландия, която към момента не го е присъединила в решенията, което значи, че освен тази година няма да получим средства по него, само че евентуално и следнащата година.

Той има вяра, че би било добре да има постоянно държавно управление, само че не вижда по какъв начин ГЕРБ или другите партии биха подкрепили един, съгласно него, нескопосано и преждевременно показан кабинет, макар че в него има качествени хора, тъй че се върви към служебно ръководство.

За Симеон Дянков това е по-добрия вид, в сравнение с да има неизпитани лица на значими длъжности.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР