Все още виждам потенциал в това Народно събрание да излъчи

...
Все още виждам потенциал в това Народно събрание да излъчи
Коментари Харесай

Още виждам потенциал в това Народно събрание да излъчи правителство

„ Все още виждам капацитет в това Народно заседание да излъчи държавно управление – в случай че се водим от разсъдъка и от ползите на народа “. Това сподели в изявление ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

По думите ѝ един от дребното вероятни разновидности е кабинет на малцинството на ГЕРБ.

„ Партиите да помислят дали това систематизиране на парламентарните сили, поради което не наподобява действително излъчването на държавно управление, не е в действителност нова опция. (…) Очевидно хората по този начин са ни излъчили в 48-ото Народно заседание, с цел да се направляваме взаимно. Този паритет и баланс на силите в действителност е опция да не допуснем лобистко законодателство, взаимно да се направляваме, с цел да няма неприятни сигнали и зле написани нормативни актов ”, сподели Атанасова.

Тя разяснява и поканата на съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ (ПП) към водачите на парламентарно показаните партии, измежду който е и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, на среща в една от залите в Народното събрание, с цел да обсъдят излаз от политическата рецесия. По-късно Василев разяснява, че по това време Борисов е играл футбол.

„ Те желаеха Борисов да се пенсионира, а преди този момент да бъде в пандиза и по тази причина нелегално го арестуваха, по-късно да се пенсионира, по-късно да не подрежда отнякъде. Сега имат искания какво прави Борисов в свободното си време, при изискване, че той се отхвърли да бъде депутат, с цел да може да се търси някакво единодушие “, разяснява Атанасова пред  bTV.

От думите на шефът на парламентарната група на ГЕРБ стана ясно, че партията още веднъж ще предложи връщането на хартиената бюлетина. Българска социалистическа партия към този момент внесе законопроект с такова предложение. Ние имаме законопроект от предишното Народно заседание, подсети Атанасова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР