Все още в МВР няма постъпило официално писмо от Президентството,

...
Все още в МВР няма постъпило официално писмо от Президентството,
Коментари Харесай

Радев не е изпратил в МВР отказа си да освободи главния секретар

Все още в Министерство на вътрешните работи няма постъпило публично писмо от Президентството, че президентът отхвърля да подпише декрет за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Вчера от Президентството беше изпратена позиция, в която се споделя, че по всичко проличава, че настояването за освобождението на Тодоров е политическо и няма да обслужи публичния интерес.

Вътрешният министър разяснява, че по всичко проличава, че президентът няма да се съобрази с претекстовете, изложени от него за несправяне със отговорностите на основния секретар, а на Петър Тодоров щяло да му бъде мъчно оттук насетне да бъде основен секретар.

„ Все още нямаме формален отговор от страна на Радев. От позицията, която видях през вчерашния ден от Президентството, оставам с убеждението, че той ще реши, без да вземе под внимание всички случаи, които съответно съм изброил в стимулираното искане до него. Става въпрос за случаи, при които има позволени голям брой пропуски от страна на професионалното управление, вследствие на което са нарушени координацията, контролът и организацията на всички служби. Това са пропуски, които, в случай че не бяха позволени, може би през днешния ден нямаше да сме тук поради починалите служители на реда, килърът на Димитър от Цалапица щеше да е там, където му е мястото, а убитият психолог от София щеше да е жив ”, сподели още той. Стоянов отхвърли да разяснява има ли прогрес по следствието на убийството на Алексей Петров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР